Over mij

 hoi, ik ben Elize en welkom op mijn site!
Hoi, ik ben Elize en je bevindt je nu op mijn site, mijn trots. Leuk dat je er bent. Ik zal even wat meer vertellen over mezelf. Ik ben dol op mode en beauty. Dit is iets wat ik mijn hele leven al leuk vind. Als klein meisje wilde ik me altijd verkleden. Als ik moest slapen dook ik mijn kledingkast in om zo meerdere lagen kleding aan te doen! Ook mijn voorliefde voor beauty kwam niet uit de lucht vallen. Toen ik een jaar of twaalf was hield ik een schriftje bij met tips, DIY’s en andere leuke dingen over beauty. Ik verzamelde allemaal informatie uit tijdschriften en probeerde de meeste dingen ook uit.

Toen ik mijn diploma pedagogisch werker op zak had in juli 2012 lagen de banen niet voor het oprapen. Gelukkig kon ik voor een paar uur in de week aan de slag in de kinderopvang. Toch miste ik het om creatief bezig te zijn met mode en beauty. Ik besloot dus om in oktober 2012 een YouTube kanaal te starten. Dat vond ik meteen onwijs leuk!

Niet gek dat ik in mei 2013 een blog startte. Ook schrijven deed ik al van kinds af aan. Ik schreef dagboeken vol en ook schreef ik veel verhalen. Schrijven is iets wat ik lastig vind omdat ik dyslectisch ben, maar ik kan er zo van genieten! Een blog starten is een van de spannendste en beste beslissingen die ik ooit heb genomen.

Tot op de dag van vandaag ben ik blij met mijn eigen plakje op het web. Vol geluk en passie schrijf ik artikelen over mode, beauty maar ook over lifestyle en dat alles met een flinke scheut ‘Elize’ eroverheen.

Ik hoop dat je net zo geniet van mijn blog als ik doe!

Liefs, Elize

 12 reacties op “Over mij”

 1. Iara Lopes schreef:

  hoe heb jij je logo gemaakt?

 2. Shannon schreef:

  Heey!

  Ik moest in een keer aan je denken toen ik terug kwam uit Malawi en na het rondkijken op internet terecht kwam op je blog. Super leuke blog en ontzettend gaaf dat je bent verloofd!! Weet niet meer of je me kent, maar we zaten samen op het KWC (jij een klas hoger haha). Benieuwd naar meer verhalen van je! 🙂

  Liefs!

 3. Ilona Wielinga schreef:

  Hey ik wilde gewoon even zeggen dat je echt een enorm leuke blog hebt en een erg leuke persoonlijkheid! Je bent echt een voorbeeld voor me 🙂
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Inspiration {12} MintMy Profile

 4. veerle schreef:

  Hoi elise je hebt een leuk boog en joutube kanaal daar ben ik op geabonneerd . ik hen een vraag wil je een keer en video maken over de tien nadelen aan een broer of zus hebben .
  Ps ik vraag dat omdat ik zelf een broer heb en hebjij een broer of zus? ???

 5. veerle schreef:

  Je bent ook zo mooi met en zonder bril
  Doeiiïiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 6. Janne Kwanten schreef:

  Hey!
  Ik volg je video’s nu al meer als een jaar en ik vind je kanaal echt superleuk! Ik vond zeker de trouwvlogs geweldig nog proficiat trouwens! En ik zou superblij zijn met de spulletjes van de winactie zeker het badschuim want die van mij is net op! Of ik nu win of niet dat maakt voor mij niets uit maar ik wou gewoon even zeggen dat ik het superleuk vind dat je dit allemaal doet en dat je zeker zo moet doordoen met youtube en je blog want ik vind je artikels/ video’s echt heel tof om te kijken/ lezen.
  Veel knuffels Uit België 😚

 7. Susan schreef:

  Beste Elize,

  Wat leuk dat je een review hebt geschreven over de Kneipp douche foam. Dank je wel.
  Zou je het leuk vinden om meer informatie over Kneipp te ontvangen als wij weer nieuwe producten op de markt brengen? Ik kan je dan op onze perslijst zetten.
  Alvast bedankt voor je reactie.
  Fijne dag vandaag.

  Kind regards | Mit besten Grüßen | Met vriendelijke groet,

  Susan Willers
  Marketing Communicatiemedewerker

  Kneipp
  Tel: +31 (0) 30 – 281 33 22
  E-mail: susan.willers@kneipp.nl

  Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag tot 14.00 uur.

  Kneipp al meer dan 125 jaar Nature’s Expert

  Postadres:
  Postbus 2740
  3500 GS UTRECHT

  Bezoekadres:
  Vliegend Hertlaan 49
  3526 KT UTRECHT
  +31 (0) 30 – 281 33 22

  Kneipp.com | facebook.com/KneippBenelux | twitter.com/kneipp_nieuws | instagram.com/kneippbenelux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge