Hema failliet? Ik ook. Door Hema…

Faillissement Hema, Hema, blijmakers, shoplog, hema stolp, stolp, Hema failliet, grilonthewhitebike, girl on the white bike, nieuw,    Een aantal maanden geleden kwam in het nieuws dat het niet goed ging met Hema. Het zou financieel niet goed gaan met het grote bedrijf. Toen kwam er een verandering in vele Hema winkels. Andere opstelling, andere spullen en lagere prijzen. Sindsdien is het alleen maar erger geworden. Nu ga ík failliet!Faillissement Hema, Hema, blijmakers, shoplog, hema stolp, stolp, Hema failliet, grilonthewhitebike, girl on the white bike, nieuw, Ik ga niet zomaar failliet, dat als eerste. Ik kan aardig goed mijn geld beheren en ik spaar ook elke maand netjes. Maar als ik de Hema binnenloop kan ik me soms niet beheersen. Wat een leuke items hebben ze daar. Vandaar dit artikel, om Hema even in het zonnetje te zetten.Faillissement Hema, Hema, blijmakers, shoplog, hema stolp, stolp, Hema failliet, grilonthewhitebike, girl on the white bike, nieuw, Voor in huis heeft Hema allemaal leuke dingen. Alles in deze foto komt van Hema, op de cactus na. Wat een leuke, gezellige items. Daarnaast is alles is ook superbetaalbaar.Faillissement Hema, Hema, blijmakers, shoplog, hema stolp, stolp, Hema failliet, grilonthewhitebike, girl on the white bike, nieuw, letterlamp, snijplank, rookworst,Sinds kort hebben ze ook de geweldige letterlampen, kleine stolpjes en een snijplank voor je rookworst. Ik ben dan niet te stoppen als ik de Hema binnenwandel. Ik wil alles hebben.Faillissement Hema, Hema, blijmakers, shoplog, hema stolp, stolp, Hema failliet, grilonthewhitebike, girl on the white bike, nieuw, Ook de make-up, ondergoed, schoolspullen, babykleding is geweldig. Eigenlijk vind ik (bijna) alles wat Hema verkoopt leuk. Ik weet in ieder geval al wat ik op mijn Sinterklaas verlanglijstje ga zetten….

Kan jij ook zo los gaan in Hema?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Hema met tags , , , , , , , ,

17 reacties op “Hema failliet? Ik ook. Door Hema…”

 1. Saskia schreef:

  Ik vind vooral de notitieboekjes erg leuk.. ik neem er bijna standaard eentje mee terwijl ik zr eigenlijk helemaal niet nodig heb..
  Saskia onlangs geplaatst…Studeren naast het werk: 5 tipsMy Profile

 2. Mariëlle schreef:

  Ik heb jaren bij de Hema gewerkt maar ik vond het door alle veranderingen niet meer leuk. Aanstaande woensdag mag ik de visagie doen in de winkel, super leuk! 🙂 Ik ga ook weer even rondneuzen hihi
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review Eucerin Aquaphor zalfMy Profile

 3. Elise schreef:

  Leuk artikel! Ik wist helemaal niet dat het niet zo goed ging met Hema. Ik kom vooral bij Hema voor het vieruurtje een koffie en klein gebakje voor maar 1 euro hihi.
  Elise onlangs geplaatst…MAC lipstick | StoneMy Profile

 4. Suzanne schreef:

  Herkenbaar, ik vind ook alles leuk! Ik ga bijna altijd wel met iets nieuws naar buiten.
  Suzanne onlangs geplaatst…Favoriete drogisterijen en parfumerieënMy Profile

 5. Melissa schreef:

  Zo leuk dat je dit artikel hebt gemaakt! Dat mag best eens gezegd worden! Ik vind het super goed dat HEMA zo veel heeft veranderd. en yessss, ook ik ga eraan failliet.
  Melissa onlangs geplaatst…Lifestyle | Hoe ik ons huisje herfst-proof maak + mini woonkamer tourMy Profile

 6. Eva schreef:

  Ik herken het, ik kan me ook (bijna) niet inhouden om dingen te kopen bij de Hema, als ik weer eens binnenloop. Ik heb net zelfs een lijstje gemaakt met dingen die ik daar nog wil kopen 😛 Ik heb toevallig nog cadeaubonnen liggen, dus ik hoef me niet per se in te houden 😀
  Eva onlangs geplaatst…Ik probeerde een andere camera • Lumix DC ViaroMy Profile

 7. Julia schreef:

  Ik snap je helemaal! Ik ben zo gelukkig dat ik bij de Hema mag werken, maar oei, lastig om dan al die leuke spullen te weerstaan!

 8. Jennifer schreef:

  Heel herkenbaar! Ik skip de hema regelmatig omdat ik eigelijk altijd wel iets leuks zie wat ik wil hebben haha x’D

 9. Frederique schreef:

  Hahaha, de titel van je blog. Ik moest hem even twee keer lezen, hihi. Leuk! 🙂
  xxx Frederique
  http://fablefrique.com
  Frederique onlangs geplaatst…Denim culottesMy Profile

 10. Ik heb heel veel lipsticks van Hema 🙂 Ze hebben zulke leuke spullen 😀
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Borrelhapje: Spaanse knoflook-chili garnalenMy Profile

 11. Lisa schreef:

  Heeeelemaal hetzelfde bij mij! Elke keer als ik de Hema binnenwandel neem ik wel iets mee. Heb er nog onlangs een blogpost over geschreven, over de ‘prul’ die ik in de Hema allemaal heb gekocht 🙂

  http://www.theworldofcheeks.com/2015/10/last-buys.html

 12. Lore schreef:

  Ook mijn spaarpot blijft niet gevuld als ik bij hema binnenga ik heb bijna alle washitapes
  Groetjes uit België
  Lore
  http://girlzzlife.weebly.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge