Oktober in pictures

PicMonkey CollageOktober was een drukke maand met veel chocolade! Vandaag laat ik mijn maand zien door middel van al mijn Instagramfoto’s. Kijk je gezellig mee?oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Mijn maand begon met een weekendje oppassen. Ik was even wat uurtjes alleen en toen zijn Daniël en ik bij een bakker wezen eten, lekker!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, In de avond maakten we appeltaart met mijn oppaskindjes. Dit aten we met ijs als toetje, het lekkerste wat er bestaat!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, We bakten ook cupcakes!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Samen nagels lakken, schattig, he?!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Het was een leuk weekendje oppassen, maar ook vermoeiend, dit blije kopje koffie kon er wel in!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Supermooie sieraden van Shizzie!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Fruit!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Ik kreeg deze reep van Daniël, superlief! Maar toen zag ik dat het rabarber was. Als ik iets vies vind is dat het wel! Gelukkig was de chocolade wel lekker!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Herfst, wat ben je mooi!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Ik “kreeg” mijn nieuwe telefoon! Zo ontzettend blij mee!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Nu heb ik eindelijk weer Snapchat, volg je me al?oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Zondag, tijd voor de kerk! Ik ging met wat vrienden naar een kerk in Amsterdam, erg leuk!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Liefde voor dit product!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Werken! Ik heb deze maand flink wat kunnen werken, fijn! Lekker geld verdienen!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Nederland-Tsjechië. De wedstrijd dat Nederland het EK niet haalde. Ik was erbij en ondanks het verlies was het heel tof om erbij te zijn. Zo’n groot stadion, de sfeer, leuk!ooktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Het wordt echt kouder, tijd voor een dik vest.oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Mooie blaadjes buiten.oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Naast werken moet er ook geblogd worden natuurlijk! Dit doe ik graag met een kop thee en koekjes.oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Deze koekjes maakte ik met mijn nichtje. We namen een video op, leuk!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Zo lief! Ze was zo blij met de koekjes!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, IKEA! Ik kocht niks (knap, hè!?), maar at wel Zweedse balletjes, lekker.oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Nog meer herfst!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Lekker koffie en thee drinken met mijn verloofde en zijn moeder en zus. Gezellig en het zag er zo mooi uit!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, De limited edition van Tony! Discodip en popcorn. Een bijzondere smaak, maar wel erg lekker!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Daniël en ik waren het weekend alleen thuis en ik bakte lekker havermout pannenkoekjes voor ons als ontbijt, genieten!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Na een drukke week, persoonlijk en qua werk, was het tijd om een dagje op mijn neefje en nichtje te passen! Het bouwen van een Duplopiramide stond op de planning! Wat een pret.oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Ook heb ik nog een wandelingetje gemaakt met mijn neefje en nichtje, wat was het mooi!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Natuurlijk zijn de paddenstoelen erg leuk om even naar te kijken! Al mocht ze ze niet aanraken van mij, haha!oktober, persoonlijk, Instagram, Elize, maand in picktures, oktober 2015, herfst, foto, werk, Ik sloot de maand af met wat fluff! Heerlijk!

Dit was mijn maand alweer. Het was druk, maar ondanks dat heb ik nog veel leuke dingen kunnen doen!

Hoe was jouw maand?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie persoonlijk, pictures met tags , , , , , , , ,

9 reacties op “Oktober in pictures”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Oeh erg lekker eten allemaal!
  Liefs Jorinda

 2. Suzanne schreef:

  Gezellig met je nichtjes koekjes bakken 🙂
  Suzanne onlangs geplaatst…Verjaardagstaart voor mamaMy Profile

 3. Lindsey Beljaars schreef:

  Wat een superleuke foto’s. Super cute, dat koekjesbakken met jenichtjes!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Beautyfavorieten Oktober 2015My Profile

 4. Saskia schreef:

  Je hebt mooie foto’s gemaakt in de natuur zeg! Ik ben benieuwd naar de discodip en popcorn editie van Tony’s, jammer genoeg heb ik hem nog niet zien liggen bij ons in de supermarkt.
  Saskia onlangs geplaatst…5 Series om samen met je vriend te kijkenMy Profile

 5. Kan mij iemand vertellen wat Snapchat toevoegd aan bijvoorbeeld Instagram. Ik twijfel om weer een andere social media kanaal te openen….
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Spice up your face – Revolution Blush palette in Hot SpiceMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge