Review: Lush shampoo bar – Seanik

Lush shampoo bar, review lush shampoo bar, shampoo bar, lush seanik, review lush seanik, seanik, girlonthehwitebike,Nog nooit eerder testte en gebruikte ik een Lush shampoo bar. Maar ik ben er al wel tijden nieuwsgierig naar. Een vaste formule om je haar te wassen? Hoe zal dat zijn? Hoe zal dat werken? Ik kocht er een en vandaag deel ik mijn bevindingen met jullie.Lush shampoo bar, review lush shampoo bar, shampoo bar, lush seanik, review lush seanik, seanik, girlonthehwitebike,Dit zegt Lush over dit product: In Seanik gebruiken we twee verschillende soorten zeewier, voor extra glans en verzorging. Zeezout geeft extra volume en reinigt goed, citroen zorgt voor nog meer glans en een frisse geur, jasmijn en mimosa maken deze shampoo bar helemaal af met hun verleidelijke geuren. Met deze shampoobar kun je net zo vaak je haren wassen als met drie 250 ml flessen normale shampoo.
Lush shampoo bar, review lush shampoo bar, shampoo bar, lush seanik, review lush seanik, seanik, girlonthehwitebike,De Lush shampoo bar heeft de vorm van een koekje en is knalblauw met groene stukjes. Het lijkt wel een snoepje! Heerlijk! Ook de geur vind ik lekker. Hij ruikt heel fris en zout. Een geur die ik erg aangenaam vind. Ik ben gek op frisse geuren, zeker voor mijn haar!
Lush shampoo bar, review lush shampoo bar, shampoo bar, lush seanik, review lush seanik, seanik, girlonthehwitebike,Dit zijn de ingrediënten: Sodium Lauryl Sulfaat, Iers mos, gel, Parfum, Nori zeewier, fijn Zeezout, Citroen essentiële olie, Mimosa absolue, Oranjebloesem absolue, Jasmijn absolue, Natrium Cocoamphoacetate, *Limonene, Kleurstof 42090.
Lush shampoo bar, review lush shampoo bar, shampoo bar, lush seanik, review lush seanik, seanik, girlonthehwitebike,Ik kocht ook een schattig blikje bij de Lush shampoo bar. Dit is eigenlijk alleen handig voor als je op reis gaat. Na gebruik leg ik hem in het bakje, maar daar gaat hij in plakken. Niet heel praktisch dus…

De Lush shampoo bar is fijn in gebruik. Je wrijft de bar door je natte haren en dan gaat het lekker schuimen. In het begin was het even wennen, met zo’n blok je haar wassen, maar nu, na een paar maanden gebruik, ben ik er aan gewend. Na het uitspoelen voelt mijn haar heel stug aan. Daar hou ik absoluut niet van! In het begin irriteerde ik me daar ook heel erg aan! Maar nadat ik mijn crèmespoeling heb aangebracht is dat gevoel weg, gelukkig!

Ik heb het idee dat mijn haar door deze Shampoo een stuk minder snel vet wordt. Ik kan (in combinatie met een goede crèmespoeling) mijn haar een dag later wassen dan normaal. Dat vind ik fijn, want ik ben aardig lui aan het worden als het gaat om haren wassen! Ook heeft mijn haar na het wassen meer volume dan normaal. Dit houdt maar even aan, maar dat is al meer dan ieder ander volumeproduct dat ik heb gebuikt op mijn platte haar!
Lush shampoo bar, review lush shampoo bar, shampoo bar, lush seanik, review lush seanik, seanik, girlonthehwitebike,Lush zegt dat je deze Shampoo bar net zo vaak kunt gebruiken als 750 ml shampoo. En ik denk dat Lush daar gelijk in heeft. Ik gebruik dit product al bijna twee maanden en hij is nog lang niet op! Dus deze Shampoo bar is ook nog eens zuinig in gebruik!

De Lush Seanik shampoo bar is te koop bij Lush voor € 8,95 (55 g).

Wat vind jij van deze Lush Shampoo bar?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Lush, review met tags , , , , , ,

12 reacties op “Review: Lush shampoo bar – Seanik”

 1. Chantalle schreef:

  Ik heb nog nooit mijn haren gewassen met een product van lush. Het lijkt me ook heel raar om het te wassen met zn blok haha.
  Chantalle onlangs geplaatst…Personal – De leukste foto’s van Bailey.My Profile

 2. Mariëlle schreef:

  Ik had niet verwacht dat het zo lang mee zou gaan, ik ben volgens mij echt een kluns met dit soort bars!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Green People Hydrating Firming Serum als primer?My Profile

 3. Melissa schreef:

  Wauw wat gaat dat lekker lang mee zeg! Ideaal. Ik ben ook altijd benieuwd geweest naar deze bars, maar ik ervaar hetzelfde met de zeepjes van Lush: dat je huid zo droog voelt na gebruik. Dat is dus met je haren ook en dat houd mij een beeeetje tegen!
  Melissa onlangs geplaatst…Video | VLOG Press Day van LeadsmePR in Amsterdam en Levi de mopshond!My Profile

 4. Ilona Wielinga schreef:

  Ik heb nog nooit een lush product gebruikt (shame on me) maar dit ziet er uit als echt een geweldig product!
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Eyeliner: tips&tricksMy Profile

 5. Maike schreef:

  Ik gebruik sinds kort Big, de zoutshampoo van Lush. Dit leek mij prettiger dan een bar om mijn haar mee te wassen. Ben hier overigens erg tevreden over. Hij ruikt heerlijk en geeft je haar echt heel veel volume. Wel is hij (net als alle andere Lush producten) erg prijzig. Ik hoop maar dat ik er inderdaad lang mee kan doen.
  Maike onlangs geplaatst…Een brief voor de bruiloftMy Profile

 6. Eva schreef:

  Ik gebruik al langer een shampoo bar van Lush en ben heel tevreden. Zo’n bar gaat echt lang mee!

 7. He, het verrast mij dat deze zo zuinig zijn in gebruik!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Sleek Highlighting palette in SolsticeMy Profile

 8. Christa schreef:

  Ik heb deze shampoo ook en vind ‘m ook super fijn! Ik heb niet eens meer cremespoeling nodig en ik krijg er idd ook lekker veel volume door en mijn haar is minder vet. Je moet ‘m na gebruik op zijn kant in het bakje zetten en er pas inleggen en het deksel erop doen als ‘ie opgedroogd is (is meestal de avond of ochtend na het douchen), dan plakt hij niet vast!

 9. Heidi schreef:

  Wauw is dat shampoo, geef mij maar liever zo een flesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge