Even een pauze!

valentijn look, valantijnsdag 2017, valentijn, look, look of the day, look, pink look,Hallo allemaal, ik vind het toch een beetje raar om het nu echt te zeggen. Ik ben er in mijn hoofd al even mee bezig, maar ik heb de knoop nu doorgehakt. Ik neem even een blogpauze. Waarom en hoe? Ik leg het je in dit artikel uit. Ik heb het idee dat ik jullie wel een verklaring schuldig ben.


Eigenlijk startte dit allemaal al een tijdje terug. Ik heb heel veel ideeën voor mijn blog en YouTube-kanaal, maar ik kon geen tijd vinden om er mee aan de slag te gaan. Ik werk 30 tot soms wel 38 uur in de week in de kinderopvang en tijd voor extra’s naast mijn artikelen en video’s kon ik niet echt vinden en maken. Dat frustreerde me een beetje, maar ik heb daar niet echt een probleem van gemaakt. Het was nu eenmaal zo.

Maar sinds een paar weekjes merk ik dat mijn blog als een soort extra taak op mijn planning komt te staan. Niet meer als een “taak” om naar uit te kijken, maar een taak waar ik soms niet veel zin in had. Dat heb ik eigenlijk nooit. Als ik een dag vrij was kon ik ontzettend genieten van het bloggen en keek ik ernaar uit. Als ik nu een dagje vrij ben moet ik mezelf aan het werk zetten en doe ik het liefst niks.
Dat is iets onbekends voor mij. Ik kan erg goed zelfstandig werken en die motivatie vinden. Maar nu dus niet. Dat vind ik vervelend. Ik dacht: het gaat wel weg, maar ik heb het nu al een paar weken. In het begin niet zo heel erg, maar het wordt voor mijn gevoeg niet minder, maar juist erger.

Ik heb er wat over liggen malen en ik bedacht dat het misschien even goed is om afstand te nemen. Toen ik het met Daniël besprak, zei hij ook dat het misschien wel kon helpen; door zijn support durf ik nu ook deze, toch wel vreemde, stap te nemen.
Ik ga vanaf nu even een pauze nemen. Gewoon even niet bezig zijn met Girlonthewhitebike. Alleen als ik echt zin heb om iets te delen doe ik het, anders niet. Gewoon even afstand nemen.

Ik hoop dat als ik deze afstand neem dat ik weer wat meer zin krijg om ideeën uit te werken. Ik merk dat ik nu een boel leuke ideeën heb, maar dat ik gewoon geen zin heb om er mee aan de slag te gaan. Zonde! Dus eerst afstand, ruimte in mijn hoofd en als dat zover is ga ik aan de slag met nieuwe ideeën voor Girlonthewhitebike.

Ik wil nieuwe plannen maken voor Girlonthewhitebike. Wat wil ik wil delen, wat niet (meer). Wil ik dingen anders en wat wil ik zo houden? Ik ga daar rustig mee aan de slag en als de tijd rijp is zal ik dat, natuurlijk, met jullie delen.

Voor nu dus even een radiostilte, maar ik zal jullie op de hoogte houden via social media. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden en snappen dat ik dit even wil doen om toch het beste uit mijn site te halen. Hoe lang deze pauze gaat duren kan ik niet zeggen. Drie weken? Vier weken? Geen idee. Ik wil mezelf daar geen tijdslimiet voor geven.

 

Laat het trouwens vooral even weten als je leuke tips hebt voor mijn site, wat vind je leuk en wat kan er beter! Dan noteer ik dat voor na mijn “break”! Jullie input helpt mij altijd heel erg!

Dan zeg ik voor nu: Tot ziens!

Liefs, Elize

Geplaats in categorie persoonlijk met tags , ,

3 reacties op “Even een pauze!”

 1. Romy schreef:

  Wat een mooie en dappere stap! Het is soms goed om even afstand te nemen, want bloggen moet vooral leuk en een hobby blijven. Ik hoop dat je even goed tot rust kunt komen en voor jezelf kunt beslissen wat je verder met je blog wilt. Neem er de tijd voor en pas goed op jezelf! 🙂
  Romy onlangs geplaatst…7x waarom maandag eigenlijk best leuk is!My Profile

 2. Loes schreef:

  Heel jammer, maar een goede stap denk ik! Neem even de rust en herontdek je passie. Jouw (mentale) gezondheid gaat altijd voor!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #9 – 1 tot 7 aprilMy Profile

 3. Leoni schreef:

  Wat knap dat je eerlijk bent naar jezelf en deze stap neemt. Ik denk dat het een goede keuze is om de ‘zin’ er weer in te krijgen. Misschien is het ook een idee om de hoeveelheid blogjes wat naar beneden te schroeven zodra je weer begint, dan kan je van daaruit altijd weer langzaam op opbouwen als je die behoefte weer voelt. Het belangrijkste is dat het voor jou ook leuk blijft! Geniet lekker van je ‘blogvakantie’ en voel ke niet te schuldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge