Mijn eigen shirt ontwerpen

Advertorial, shirt ontwerpen, Digitransfer, review Digitransfer, bedrijfskleding, kleding drukken, eigen kleding maken, Toen ik op de middelbare school zat, wilde ik een aantal dingen worden. Een daarvan was modeontwerper. Uiteindelijk is dat het niet geworden en ben ik gegaan voor de kinderopvang. Maar, zoals jullie wel weten, hou ik nog altijd erg van mode. Ik shop graag, bedenk leuke outfits en deel veel mode-gerelateerde dingen hier, op Girlonthewhitebike. Ik vind het dan ook ontzettend leuk, dat ik mijn eigen shirt mocht ontwerpen bij Digitransfer. In dit artikel deel ik graag hoe ik dit shirt heb ontworpen en hoe het eruitziet.

SPON, Advertorial,
Advertorial, shirt ontwerpen, Digitransfer, review Digitransfer, bedrijfskleding, kleding drukken, eigen kleding maken,Digitransfer heeft een onwijs makkelijke site. Wat je hier kunt doen is je eigen item laten bedrukken. Dit kan een shirt zijn, maar je kan ook kiezen voor een hoody of een pet. De opties zijn heel erg breed. Je kan verschillende kwaliteiten, pasvormen en kleuren kiezen. Je kan echt een item helemaal stylen zoals je zelf wilt.

Advertorial, shirt ontwerpen, Digitransfer, review Digitransfer, bedrijfskleding, kleding drukken, eigen kleding maken,
Ook wat je op je item wilt laten drukken, is helemaal aan jou. Op de site kan je een aantal hele leuke voorbeelden vinden. Grappige teksten, afbeeldingen en quotes. Maar je kan ook zelf een afbeelding downloaden bij Digitransfer. Denk aan een foto van je vriendin die binnenkort gaat trouwen of een logo dat je op bedrijfskleding wilt laten drukken. Mogelijkheden genoeg.

Advertorial, shirt ontwerpen, Digitransfer, review Digitransfer, bedrijfskleding, kleding drukken, eigen kleding maken,
Na heel veel rondstruinen op Digitransfer heb ik een keuze gemaakt. Het leek me leuk om een kleine afbeelding op het shirt te laten drukken. Als snel kwam ik via Google op een superleuke zwart-wit afbeelding van het heelal. Dit moest het worden, ik wist het meteen! Op de achterkant ben ik gegaan voor “Girlonthewhitebike”. Mijn merk, mijn bedrijf, mijn trots.

Advertorial, shirt ontwerpen, Digitransfer, review Digitransfer, bedrijfskleding, kleding drukken, eigen kleding maken,
Toen was het tijd om mijn zelf ontworpen shirt te bestellen. Het leuke van Digitransfer is dat je ook 1 item kan laten drukken. Vaak kan je bij zulke bedrijven pas vanaf een groot aantal laten drukken, hier niet. Dus als ik alleen een shirt voor mijzelf wil kan dat, maar als ik voor al mijn vriendinnen er een wil, kan dat ook. Superfijn!

Advertorial, shirt ontwerpen, Digitransfer, review Digitransfer, bedrijfskleding, kleding drukken, eigen kleding maken,
Het shirt kwam al erg snel binnen en het viel me meteen op, dat de kwaliteit ook erg goed was. De letters zien er mooi uit en de stof voelt erg zacht. Ik denk dat ik mijn eigen ontworpen shirt vaak zal gaan dragen.

 

Advertorial, shirt ontwerpen, Digitransfer, review Digitransfer, bedrijfskleding, kleding drukken, eigen kleding maken,
Ik combineer het hier met mijn wijde broek van H&M. Ik ben dol op die broek en zwart leek me mooi bij mijn shirt.

 

Advertorial, shirt ontwerpen, Digitransfer, review Digitransfer, bedrijfskleding, kleding drukken, eigen kleding maken,Ook draag ik het heelal in mijn oren. Oké, dat klinkt een beetje raar, maar ik draag mijn maan-oorbellen en een klein sterretje. Een combi die ik de laatste tijd vaak draag.

Ik ben erg blij met mijn zelf ontworpen shirt van Digitransfer. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt en wat jij op je shirt zou laten drukken. Let me know!

Hoe zou jij je shirt ontwerpen?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Advertorail, DIY, Outfit's met tags , , , , , ,

4 reacties op “Mijn eigen shirt ontwerpen”

  1. Romy schreef:

    Wat een gaaf T-shirt zeg! Ik kan me voorstellen dat je daar blij van wordt. Ook je oorbellen zijn heel mooi!
    Romy onlangs geplaatst…Bloemen fotograferen met mijn macrolensMy Profile

  2. Oh dat vind ik zo leuk! Ik zag laatst een shirt dat ik echt heel graag wilde hebben, maar het was zo duur! Misschien kan ik die wel gaan na maken… Malou x
    Malou | Blonde Blossom onlangs geplaatst…Hotspot | Tosti’s eten op schommels bij Happy TostiMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge