Update!

Pantalon, ootd Pantalon, look Pantalon, how to Pantalon, Asos broek, rode broek, all starts, ootd trui, ootd,Iets minder dan een maand geleden gaf ik aan even een pauze te willen. Even een stop van “Girlonthewhitebike”. In dat artikel licht ik het nader toe. Maar het kwam erop neer dat ik even op was, geen zin meer had in artikelen schrijven en video’s maken. Dat is voor mij heel raar. Ik kijk altijd erg uit naar “thuis-werkdagen”. Tijd voor verandering dus! Inmiddels zijn we, zoals ik net al zei, een maandje verder. Hoe ging die maand en wat ga ik nu doen? Ik leg het je even uit.
Als eerste: hoe is mijn pauze geweest? Ik kan je zeggen, heel goed. Ik heb de eerste week, naast mijn werk in de kinderopvang, niks gedaan. Bankhangen en Netflix kijken was dan wat ik het meeste deed op een vrije dag. Iets wat ik normaal niet doe overdag (in de avond doe ik dat maar al te graag natuurlijk, haha!). Ik heb dus echt rust genomen en alleen de echt noodzakelijke dingen gedaan.

Pantalon, ootd Pantalon, look Pantalon, how to Pantalon, Asos broek, rode broek, all starts, ootd trui, ootd,De laatste week van april had ik vakantie genomen. Zo had ik echt even tijd om tot rust te komen. Ik heb in die week ons kleine huisje helemaal opgeruimd en schoongemaakt. Spullen weggedaan, opgeruimd en gepoetst. Ik moet je eerlijk zeggen dat dat enorm veel rust geeft. Ja mam, je hebt gelijk! Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd! Ook heb ik in die week een boel leuke dingen gedaan: met mijn moeder en zussen gezellig de stad in geweest, met een vriendin ben ik naar Antwerpen geweest en ik heb geholpen met het organiseren van het vrijgezellenfeest van mijn zus. Het vrijgezellenfeest was ook onwijs leuk, dus van al die dingen kreeg ik ook lekker veel energie!

 

De week erna had ik ook vakantie en stonden er hier en daar een aantal leuke dingen op de planning. Maar de tijd dat ik niks gepland had staan was ook erg fijn. Niets moet. Dat gevoel gaf me ook weer zin om aan de slag te gaan voor Girlonthewhitebike. Ik ben wat foto’s gaan maken voor een onthaar-artikel. Ik had er echt weer zin in. Alleen is mijn camera al een tijdje wat minder. Soms doet de lens het niet goed. Ik merkte ook nu weer dat ik dat gewoon ontzettend irritant vond. Foto’s werden niet haarscherp en het maken van de foto’s kan alleen als hij helemaal in-of uitgezoomd is. Ik heb toen ook de knoop doorgehakt dat ik (eindelijk) een nieuwe camera moest gaan kopen. Ik roep dit al bijna een jaar, maar ik durfde het gewoon niet. Het is zo’n klap geld in een keer.

 

Ik heb een week lang zitten twijfelen. En toen heb ik het gewoon maar gedaan. Het blijft een grote smak geld, maar ik heb ervoor gespaard. Zonde om het dan niet te doen! De camera komt, wanneer ik dit artikel schrijf, vandaag binnen. Ik kan niet wachten!
Als mijn Canon 80D binnen komt ga ik lekker aan de slag met foto’s en artikelen. Ja, je leest het goed! Ik ga weer aan de slag met artikelen. De video’s laten nog even op zich wachten. Ik zal even uitleggen waarom.

 

Ik ben redelijk tevreden over de artikelen die ik de laatste tijd post. Ik vond ze kwalitatief niet allemaal even goed, maar dat kwam voornamelijk door mijn camera en het feit dat ik geen zin had om er mee aan de slag te gaan. Aan de artikelen zal dus ook niet heel veel veranderen. Wel ga ik mijn schema loslaten. Er komt elke maandag en donderdag een artikel online, maar ik leg nu niet vast waarover. Hiervoor deed ik donderdag over beauty en maandag over lifestyle of fashion. Ik ga nu gewoon maken waar ik op dat moment zin in heb. En misschien komt er wel een keertje niks op donderdag of maandag online, kwaliteit gaat even voor kwantiteit.

 

Ik zal jullie wel op de hoogte houden qua YouTube. Ik wil daar simpelweg wat meer aan sleutelen en ik ben er nog niet helemaal over uit hoe en wat ik wil doen. Ik ga dus nog even broeden op leuke ideeën en aanpassingen!

Voor nu ben ik dus half terug. Ik heb het gemist, guys! Ik heb jullie gemist!

 

I’m Back!

 

Liefs, Elize

Geplaats in categorie persoonlijk met tags ,

4 reacties op “Update!”

 1. Loes schreef:

  Fijn dat je een beetje bent bijgekomen, ben benieuwd wat er komende tijd komen gaat op je blog!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #12 – 29 april tot 5 meiMy Profile

 2. Fleur schreef:

  Wat een break wel niet voor een opheldering kan geven hé!
  Ik heb er een break van zo’n twee maanden opzitten en voel nu langzaam en zeker de ‘blog flow’ weer terug komen. En dat is zo’n fijn gevoel!
  Hopelijk krijg je de blog flow weer helemaal terug als je straks weer haarscherpe foto’s kunt maken! En inderdaad, niets is zo irritant als een camera die niet doet wat jij wilt! Komt vast goed:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge