Hoera! Girlonthewhitebike bestaat 5 jaar!

girlonthewhitebike, winactie, winactie girlonthewhitebike, korting, kortingscode, shizzie korting, korting shizzie, Hoera! Dit jaar hebben we een jubileum. Vijf jaar geleden plaatste ik mijn allereerste video op Girlonthewhitebike. Sinds die dag ben ik niet meer gestopt en is Girlonthewhitebike gegroeid tot wat het nu is. Daar ben ik onwijs trots op. Ik neem jullie in dit artikel even mee terug in de tijd en ik heb een winactie voor jullie!girlonthewhitebike, winactie, winactie girlonthewhitebike, korting, kortingscode, shizzie korting, korting shizzie,
Vijf jaar geleden alweer. Ik weet het moment dat ik mijn eerste video ging opnemen nog erg goed. Ik had voor het eerst in mijn leven bij Asos besteld. Niet wetende dat ik in de komende vijf jaar daar voortdurend mijn geld aan uit zou geven. Ik kocht een tas en een ketting.

In de avond dat het pakketje binnen kwam sloop ik naar mijn kamer en zette ik mijn cameraatje aan. Zachtjes liet ik alles zien en vertelde ik wat over mijn gekochte items. Ik bewerkt de video in een simpel programma en plaatste hem op mijn YouTube-kanaal. En meteen vond ik het zo leuk dat ik door bleef gaan met het maken van video’s.

girlonthewhitebike, winactie, winactie girlonthewhitebike, korting, kortingscode, shizzie korting, korting shizzie,
En kijk waar ik nu sta. Ik heb een goedlopend YouTube-kanaal met meer dan 500 video’s en een website meer dan 1000 artikelen. Ook is girlonthewhitebike een kleine inkomstenbron voor mij en ik ben sinds kort wat serieuzer aan het werk voor Girlonthewhitebike. Dankzij mijn blog heb ik met een boel leuke merken mogen samenwerken, leuke mensen ontmoet en heb ik veel geleerd. Ik ben erg blij dat ik vijf jaar geleden de Asos shoplog op YouTube heb gezet.

Ook wil ik jullie bedanken. Of je nu al vanaf het begin mijn kanaal volgt, of pas sinds een weekje, ik ben jullie allemaal dankbaar. Het reageren op mijn video’s, artikelen en social media. Alle lieve berichtjes die ik krijg van jullie en alle liefde die mijn kant op komt. Bedankt!

girlonthewhitebike, winactie, winactie girlonthewhitebike, korting, kortingscode, shizzie korting, korting shizzie,Het leek me leuk om een pakketje voor een van jullie samen te stellen en onder één van jullie te verloten. Dat heb ik dus ook gedaan. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Maar ik wilde eigenlijk jullie allemaal bedanken. Om nu duizenden pakketten samen te stellen, leek me niet echt handig, maar ik heb wel een kortingscode voor jullie. Jullie weten wel dat ik dol ben op Shizzie, een webshop die sieraden en accessoires verkoopt voor een klein prijsje.

Ik werk vaak samen met Shizzie en daarom heb ik gevraagd of we een kortingscode voor jullie konden regelen. En dat kon! Met de code girlonthewhitebike10 krijg je 10% korting op je bestelling. Hoe leuk is dat! Ik zou zeggen: veel shopplezier!

Wat moet je doen om kans te maken op het pakket:
– Laat een reactie achter waarin je vertelt wat je graag ziet op Girlonthewhitebike.
– Vul je juiste mailadres in, in het daarvoor bestemde hokje. Alleen ik kan dit mailadres zien, dit is dus privé.
– Volg mij op Instagram @girlonthewhitebike

Heel veel succes en nogmaals bedankt!

Liefs, Elize

Geplaats in categorie persoonlijk, winactie met tags , , , , , ,

10 reacties op “Hoera! Girlonthewhitebike bestaat 5 jaar!”

 1. Loesl schreef:

  Wauw, 5 jaar alweer, gefeliciteerd! Ik doe zeker mee met de winactie (volg je ook op instagram) en ik zie het liefst de ‘outfit voor 50€ filmpjes! Vind die zo leuk, dus vorige maand vond ik echt heel tof.

 2. Marian B schreef:

  Wat een mijlpaal! Van harte gefeliciteerd, hier mag je trots op zijn! Fijn pakket ook 😉

 3. Hannah Kagenaar schreef:

  Ik schaam mij een beetje haha, ik wist niet eens dat je instagram had! Oeeeeps. In ieder geval, ik vind de outfit voor 50 euro filmpjes ook erg leuk! Het is een ontzettend origineel concept! Daarom zie ik ook graag mee filmpjes daarvan inde toekomst. 5 jaar is al heel lang, maar op naar de 10 jaar!

  xoxo
  Hannah
  (fanartmi op insta)

 4. Marloes schreef:

  Hi!

  Gefeliciteerd 5 jaar alweer!! Ik vind al je shoplos ontzettend leuk om te zien. Doe er veel insparitie mee op omdat ik zelf ook erg lang ben (1.84). Vind het altijd leuk om te zien wat andere mensen kopen.

 5. Lotte schreef:

  Gefeliciteerd met je 5 jaar alweer! Ik vind de outfit voor 50 euro filmpjes het leukst en ik doe graag mee aan de winactie! 😊🎊

 6. Dyan schreef:

  Gefeliciteerd! Ik vind de complete outfit voor €50 en de shoplogs het leukst! Ik volg je ook op Instagram. Blijf zo door gaan!

 7. Merlin schreef:

  Aah gefeliciteerd! Heel leuk😄 Ik doe zeker mee, ik vind vooral je ‘wat ik een op een dag’ video’s heel leuk. Al een tijdje niet meer gedaan als ik het goed heb, het is weer tijd 😜. Ook je serie van een outfit onder 50 euro is top!

 8. Annemieke schreef:

  Yeey! Al 5 jaar girlonthewhitebike!
  Ik vind weekvlogs erg leuk om te zien maar ook video’s met daniël. T lijkt me ook super leuk als je eens een keertje een pashokjesshoplog gaat opnemen!
  Nog veel succes met je kanaal💕
  Xxx

 9. Kim Bakker schreef:

  Waaaaat, 5 jaar alweer? Van harte Gefeliciteeeerd zo tof ❤️ Eigenlijk vind ik de “gewone” shopblogs het aller leukst .. heerlijk om naar te kijken! Blijf zo doorgaan, liefs Kim

 10. Lisanne schreef:

  Woww wat lang! 5 jaar al!
  Ik vind het leuk om budget favorieten te zien💓 hier doe ik altijd veel ideetjes mee op wat ik ook zou kunnen kopen.
  -xxx-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge