Mijn ervaring met de Matt-matras: De beste matras van Nederland?

Matt matras ervaring, matt matras test en review, Matt sleeps matras, Matt sleeps, Matt sleeps ervaring, Matt sleeps Blogger, Matras, Beste matras, Is Matt sleeps de beste matras van Nederland? Dat vroeg ik me af. Op social media zag ik veel advertenties voorbijkomen en na wat snuffelen op de site van Matt sleeps werd ik wel erg nieuwsgierig… Ik vind een kussen en een matras is erg belangrijk voor mijn nachtrust. Als ik een nachtje ergens anders ga slapen, neem ik het liefst mijn eigen kussen mee. Ik slaap anders een stuk minder lekker. Echt! Ook een matras is erg belangrijk voor je nachtrust.

Toen Daniël en ik gingen samenwonen verhuisde ik natuurlijk mijn kussen mee naar ons nieuwe huis. Mijn matras niet, ik kreeg twee goede matrassen van mijn ouders mee die perfect in ons nieuwe bed pasten. Dolblij waren we met die matrassen, het scheelt toch een klap geld als je ze niet zelf hoeft aan te schaffen en ze lagen perfect. Een jaar lang sliepen we heerlijk op ze. Totdat we ons aan een dingetje gingen ergeren…

Daniël en ik gingen ons elke keer een klein beetje meer ergeren aan de goot in ons bed. De twee losse matrassen schoven elke nacht uit elkaar en het kwam geregeld voor dat een van ons wakker werd in de goot. Elke avond was het weer hetzelfde liedje: “Daan, schuif je het matras even aan” en we moesten ons heel bewust positioneren als we gezellig lepeltje wilden liggen. Elke nacht weer. Niet heel ideaal.

Matt matras ervaring, matt matras test en review, Matt sleeps matras, Matt sleeps, Matt sleeps ervaring, Matt sleeps Blogger, Matras, Beste matras,We besloten dus op zoek te gaan naar een nieuw matras. We keken naar matrastoppers, goedkope matrassen van Ikea en uiteindelijk belandde ik op de site van Matt sleeps. Op deze site zag ik “de beste matras voor iedereen”. Dat is wel een hele belofte, dacht ik meteen. Na wat rondkijken en vergelijken besloten we een Matt Sleeps matras te bestellen, mede omdat het Matt matras verstelbaar is in verschillende hardheden door de lagen te draaien. Vol spanning en enthousiasme sliepen we voor het laatst in de goot en de volgende dag kwam al onze Matt matras binnen!

In deze video kan je zien hoe ik de matras unbox en ik leg wat uit over het wisselen van de lagen om zo de hardheid van de matras aan te passen.

Matt matras ervaring, matt matras test en review, Matt sleeps matras, Matt sleeps, Matt sleeps ervaring, Matt sleeps Blogger, Matras, Beste matras,Na het bepalen van de perfecte hardheid was het tijd voor onze eerste nacht op het matras. Daniël was tot laat aan het werk, dus ik ben in het midden van het matras gaan liggen. Iets wat ik voorheen niet kon doen, vanwege de goot. Het feit dat we geen goot meer hadden was voor mij al zo’n verademing dat ik heerlijk in slaap viel. Die nacht heb ik niet heel denderend geslapen. Ik moest even wennen aan onze nieuwe matras. Altijd als ik ergens anders slaap word ik tussendoor vaak even wakker. Dat had ik nu ook. Ik hoopte dat dit wel weg zou gaan.

Matt matras ervaring, matt matras test en review, Matt sleeps matras, Matt sleeps, Matt sleeps ervaring, Matt sleeps Blogger, Matras, Beste matras,En gelukkig is dat ook weggegaan. De tweede nacht heb ik aan één stuk door heerlijk geslapen. De nachten daarop volgend heb ik ook onwijs lekker geslapen. Ik kan dus oprecht zeggen dat dit matras het perfecte matras voor mij is! En ook Daniël is erg enthousiast over de matras, hij vind hem fantastisch. Alleen het feit al dat we geen goot meer hebben was een klein feestje, maar ook hij slaapt heerlijk op ons nieuwe matras.

Al met al zijn we ontzettend blij met ons Matt Sleeps matras! Voor ons is het echt de perfecte matras.

Heb jij jouw perfecte matras al gevonden?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie home, review, unboxing, video's met tags , , , , , , ,

2 reacties op “Mijn ervaring met de Matt-matras: De beste matras van Nederland?”

  1. Andre schreef:

    Ik vraag me af hoe objectief deze review is en dus of je betaald werd door Matt Sleeps of dit matras gratis kreeg..?

  2. Edhdhdjejevdvdjdjsjj schreef:

    Natuurlijk werd ze hiervoor betaald. Je kan die internet reviewers nergens voor vertrouwen. 0,0 transparantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge