Review: I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar

I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, reviwe I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, golden bar, one minute review, one minute review chocolade bar, palette, girlonthewhitebike,

In de One minute review van vandaag review ik een oogschaduwpalette. Best een uitdaging in één minuut, maar het is gelukt! Dit keer review ik de I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar. Een palette in de vorm van chocolade, leuk, maar zal het ook goed werken?

I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, reviwe I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, golden bar, one minute review, one minute review chocolade bar, palette, girlonthewhitebike,De verpakking vind ik er onwijs leuk uitzien. Het is een chocoladereep met goud. Een goede combinatie dus: goud en chocolade!

I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, reviwe I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, golden bar, one minute review, one minute review chocolade bar, palette, girlonthewhitebike,
In het palette zitten 16 kleurtjes. De kleurtjes zijn eigenlijk allemaal warm, op de eerste twee kleurtjes na. Ik had die toch liever warm gezien. Ook mis ik het gouden van dit palette. Er zit geen echt geel-gouden kleur in, wel een aantal brons-gouden kleurtjes. Buiten deze puntjes vind ik de kleuren erg mooi. De kleuren zijn allemaal glanzend met een aantal wat heftiger qua glans.

I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, reviwe I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, golden bar, one minute review, one minute review chocolade bar, palette, girlonthewhitebike,
De swatches zien er goed uit. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en een aantal kleuren lijkt matter dan in de pan. De drie eerste kleurtjes op de tweede rij zien er ook prachtig uit! Love it!

I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, reviwe I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, golden bar, one minute review, one minute review chocolade bar, palette, girlonthewhitebike,Dit zijn de namen van de kleurtjes, handig om te weten als je een look na wilt maken.

I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, reviwe I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, golden bar, one minute review, one minute review chocolade bar, palette, girlonthewhitebike,Dit is de eerste look die ik maakte. Ik ben begonnen met Limited in de arcadeboog. Daarna heb ik Ribbon aangebracht onder mijn wenkbrauw. Daarna heb ik de arcadeboog donkerder gemaakt met Block. Vervolgens heb ik Golden, Foil en Ribbon laten overlopen op mijn bewegende ooglid. Een leuke look en het maken van deze look ging goed.

I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, reviwe I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, golden bar, one minute review, one minute review chocolade bar, palette, girlonthewhitebike,
Tijd voor de tweede look, iets meer nude dan de vorige. Ik ben weer begonnen met Limited in mijn arcadeboog. Daarna heb ik Collection gebruikt onder mijn wenkbrauw. Om mijn arcadeboog donkerder te maken heb ik Wrapped aangebracht en Ribbon op mijn bewegende ooglid.

I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, reviwe I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar, golden bar, one minute review, one minute review chocolade bar, palette, girlonthewhitebike,
Mijn gevoelens zijn wat gemengd over dit palette. De kleurtjes zijn mooi, er is keuze uit glans en semi-mat en hij werkt prettig. Ik vind het geen heel verrassend palette. De kleurtjes zijn mooi, maar tegelijkertijd word ik er ook niet heel warm van. Er zitten geen spectaculaire kleuren in, als je het mij vraagt. Al met al is het een leuk palette, zeker voor deze prijs, maar heel bijzonder is het niet. Wat vind jij?

I Heart Makeup Chocolate Palette Golden Bar is o.a. te koop bij Kruidvat voor € 9,49.

Wat vind jij van het I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Geen categorie met tags , , , , , ,

Eén reactie op “Review: I Heart Makeup Chocolate Palette in Golden Bar”

  1. Loes schreef:

    Jammer dat je niet mega enthousiast bent! Ik vind het wel een heel mooi palette, maar het is inderdaad niet heel bijzonder. Wel een goed prijsje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge