Review: The Body Shop Lip Juicers

The Body Shop Lip juicers, Lip jucers, The body shop valantijn 2018, Review lip juicers, Review The Body Shop lip juivers, one minute review, one minute review The body Shop, girlonthewhitebike,

Ik ben dol op een goede smoothie. Ik gooi wat fruit in een blender en zo drink ik een heerlijk drankje vól vitamines. The Body Shop heeft nu ook zoiets. Geen lekker drankje, maar een lekker lipbalsempje. Ze komen namelijk met een aantal Lip Juicers. Een lipbalsem met verschillende smoothiesmaken om je lippen te verwennen! Ik test vandaag twee van deze Lip Juicers. Ik ben heel benieuwd of ik net zo dol op deze lipbalsem ben als op een goede smoothie!

The Body Shop Lip juicers, Lip jucers, The body shop valantijn 2018, Review lip juicers, Review The Body Shop lip juivers, one minute review, one minute review The body Shop, girlonthewhitebike,

De Lip Juicers zijn verkrijgbaar in vijf smaken. Framboos, aardbei, kokos, watermeloen en drakenfruit. Vijf leuke verschillende smaken. Ik test de watermeloen- en drakenfruitversie. Ik ben benieuwd!

The Body Shop Lip juicers, Lip jucers, The body shop valantijn 2018, Review lip juicers, Review The Body Shop lip juivers, one minute review, one minute review The body Shop, girlonthewhitebike,

De Lip Juicers zitten in een hele leuke verpakking. Een klein, fel gekleurd potloodje. Als ik de verpakking open maak zie ik een puntig lipbalsempje. Dit doet me een beetje denken aan de EOS-lipbalsems. Die hebben geen punt, maar een bolletje. Ik denk dat je de lipbalsem heel gemakkelijk kan aanbrengen met het puntje, leuk!

The Body Shop Lip juicers, Lip jucers, The body shop valantijn 2018, Review lip juicers, Review The Body Shop lip juivers, one minute review, one minute review The body Shop, girlonthewhitebike,

De ingrediënten van deze twee vegan Lip Juicers zijn nagenoeg hetzelfde. Ik behandel daarom maar één van de twee, ik denk dat alle vijf de Lip Juicers nagenoeg dezelfde ingrediënten hebben. Als eerste op de lijst staat Olea europaea fruit oil. Een olie die rijk is aan onverzadigde vetten. Daarna zien we caprylic, een olie die vaak gebruikt wordt in crèmes. Het vermindert de hoeveelheid vocht die verloren gaat in de huid. Als derde staat polyethylene op de lijst. Dit is een synthetische stof die helpt met het mengen van stoffen. Veder zie ik nog alcohol, parfum en shea boter op de lijst staan. Al met al een prima lijst.

The Body Shop Lip juicers, Lip jucers, The body shop valantijn 2018, Review lip juicers, Review The Body Shop lip juivers, one minute review, one minute review The body Shop, girlonthewhitebike,

Dit is de drakenfruit Lip Juicer. Het is een paarse lipbalsem. De geur is lastig te omschrijven. Het is een aanwezige zoete geur. Je moet ervan houden, maar ik vind het wel oké.

The Body Shop Lip juicers, Lip jucers, The body shop valantijn 2018, Review lip juicers, Review The Body Shop lip juivers, one minute review, one minute review The body Shop, girlonthewhitebike,
Op mijn lippen voelt deze Lip Juicers erg prettig aan. Ook geeft deze lipbalsem een kleurtje af. Dit kan leuk zijn, maar ik merk dat de kleur van deze lipbalsem vooral aan de randen van mijn lippen gaat zitten en niet gelijk kleurt. Dat vind ik niet zo mooi.

The Body Shop Lip juicers, Lip jucers, The body shop valantijn 2018, Review lip juicers, Review The Body Shop lip juivers, one minute review, one minute review The body Shop, girlonthewhitebike,
D

Dan hebben we de watermeloen Lip Juicer. Deze geur is duidelijk watermeloen! Het doet me erg denken aan van die zoete watermeloen kauwgomballen. Ook deze geur is vrij aanwezig en blijft lang hangen.

The Body Shop Lip juicers, Lip jucers, The body shop valantijn 2018, Review lip juicers, Review The Body Shop lip juivers, one minute review, one minute review The body Shop, girlonthewhitebike,

Op mijn lippen is deze lipbalsem transparant en voelt onwijs fijn aan. Mijn lippen voelen lang vet aan en ook als de lipbalsem gesleten is voelen ze zacht. Soms kunnen mijn lippen droog worden van een lipbalsem, maar dat heb ik nu totaal niet. Super!
The Body Shop Lip juicers, Lip jucers, The body shop valantijn 2018, Review lip juicers, Review The Body Shop lip juivers, one minute review, one minute review The body Shop, girlonthewhitebike,

Als met al ben ik erg dol op de groene Lip Juicer. Ik vind deze geur net wat fijner en het feit dat hij transparant is vind ik ook super.

De Lip Juicers zijn vanaf februari te koop bij The Body Shop voor € 9,- (4 g).

Wat vind jij van deze Lip Juicers?

Liefs, Elize

– Deze review bevat een product wat is gekregen van een bedrijf of merk –

Geplaats in categorie Geen categorie met tags , , , , , , ,

Eén reactie op “Review: The Body Shop Lip Juicers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge